Zadnji dan kampanje

U ovoj kampanji odradili smo sve što je bilo u našoj mogučnosti.Dali smo sve od sebe. Bili smo svi zajedno stalno s građanima objašnjavajući koliko je bitno da izađu na izbore, jer je izlaznost vrlo bitna.Isto tako naglašavali smo da birači moraju razumjeti da samo oni imaju tu snagu i moć izabrati one kandidate za koje misle da nas trebaju zastupati u EU parlamentu. Vi birači ste ti koji kroje svoji sudbinu.

Iskoristite to pravo i odgovornost. 

Najčešće smo čuli od Vas  : treba izabrati nove ljude, mlade ljude, na njima svijet ostaje!

Da li smo uspjeli probuditi samosvijest istih vidjet ćemo u nedjelju. Zato još jednom pozivam sve,

IZAĐITE U NEDJELJU NA IZBORE, BIRAJTE LJUDE ZA KOJE MISLITE DA SU VAS DOSTOJNI ZASTUPATI , RJEŠAVATI VAŠE PROBLEME,VAŠU BUDUĆNOST. NE DOZVOLITE DA DRUGI BIRAJU UMJESTO VAS. TO JE VAŠA DUŽNOST.

 

Izaberite listu broj 10. na njoj broj 2. Moniku Bogeljić.

 

 

Lijep pozdrav,

Damir Hrdas

Vezane vijesti

Dragi  članovi, simpatizeri,prijatelji !

Slaveći s  ponosom ovaj dan  podsjećamo se na trnovit put koji smo morali proći  tijekom duge povijesti  borbe za samostalnost Hrvatske, na branitelje koji su najzaslužniji za ostvarenje sna kojeg su  sanjale  brojne generacije naših predaka.

Gorički laburisti protiv tramvaja

25.04.2015. održana je redovna Skupština Podružnice Zagrebačke županije.

Sukladno pravilniku  o kandidacijskom postupku, skupštini je prisutvovalo 55 delagata a kandidaturu za predsjednika Podružnice istaknuo je dosadašnji predsjednik Damir Hrdas.

 

Hrvatski laburisti – Stranka rada

Podružnica Zagrebačke županije

Ilica 35, Zagreb

Zagreb, 24. ožujka 2015.

ODLUKA O SAZIVANJU REDOVNE SKUPŠTINE

PODRUŽNICE ZAGREBAČKE ŽUPANIJE

I.

Laburisti Zagrebačke županije čestitali su i darivali svoje sugrađanke i sugrađane prigodnim poklonima za blagdan Uskrs.Fotografije s akcije na :

set=a.934732793244797.1073741851.424866574231424&type=3

 

 

U ime Hrvatskih Laburista – Stranke rada Zagrebačke županije i osobno, upućujem Vam srdačne i iskrene čestitke.

Laburisti Zagrebačke županije na Cvjetnicu darivali su svoje sugrađane maslinovim grančicama.

Tradicionalno naši sugrađani znaju gdje i kada u našim općinama i gradovima Laburisti mislie na njih.

Općinski načelnik Općine Križ Marko Magdić jučer je 26.03.2015. godine potpisao ugovor o prodaji zemljišta u Poduzetničkoj zoni Križ I. s Diegom Sartorijem članom uprave trgovačkog društva Stone Gallery d.o.o. iz Rijeke radi izgradnje gospodarskih objekata. Vrijednost kupoprodajnog ugovora iznosi 532.080,00 kuna za ukupnu površinu od 13.302 m2.

Savjet mladih Općine Križ održao svoju konstituirajuću sjednicu na kojoj je za predsjednicu Savjeta izabrana Irena Džinić članica ogranka Križ i za člana Antonio Juričić koordinator Hrvatskih Laburista - Stranke rada Savjeta mladih.

Vjerujem da naši mladi velikim koracima koračaju u budućnost.

Sve najbolje u daljnjem radu želim.

Damir Hrdas

Pred petu godišnjicu postojanja koja se obilježava 27. veljače, Laburisti su u nedjelju 15. veljače na Saboru stranke izabrali novo rukovodstvo.