U Zaprešiću dva vijećnika

Na 12. sjednici Gradskog vijeća Grada Zaprešića, održanoj 17. srpnja 2014. godine, Gradsko vijeće donijelo je odluku o osnivanju dviju gradskih četvrti (op. Zaprešić Sjever i Zaprešić Centar) na području naselja Zaprešić dok za vanjska naselja nije bilo promjena te su zadržani dosadašnji oblik i naziv mjesnih odbora (op. Ivanec, Jablanovec, Kupljenovo, Hruševec Kupljenskih, Pojatno i Šibice). Budući da je mjesnoj samoupravu u Gradu Zaprešiću istekao mandat, bilo je potrebno raspisati izbore za vijeća mjesnih odbora i vijeća gradskih četvrti.

Da bi se izbori mogli raspisati bilo je potrebno donijeti odluku temelju koje bi se oni proveli, a pomoću koje bi bio utvrđen način, postupak i tijela za samu provedbu izbora za članove vijeća gradske četvrti i vijeća mjesnih odbora. Odlukom o izboru članova vijeća gradskih četvrti i vijeća mjesnih odbora na području Grada Zaprešića utvrđeni su postupci izbora. Prijedlog je usvojen jednoglasno.

Kako su prvi put formirane gradske četvrti u gradu Zaprešiću izbori sa Mjesnu samoupravu su bili od velikog značaja.

Hrvatski Laburisti izašli su na Izbore za Mjesnu samoupravu u nedjelju 05.10.2014 godine na zajedničkoj listi sa SDP-om i HSLS-om.

 U Gradskoj četvrti Sjever kao vijećnik je izabran Tomislav Zimet, a u Gradskoj četvrti Centar je izabran Gordan Sarčević.

 

Puno uspjeha u daljnjem radu želimo!

Vezane vijesti

Dragi  članovi, simpatizeri,prijatelji !

Slaveći s  ponosom ovaj dan  podsjećamo se na trnovit put koji smo morali proći  tijekom duge povijesti  borbe za samostalnost Hrvatske, na branitelje koji su najzaslužniji za ostvarenje sna kojeg su  sanjale  brojne generacije naših predaka.

Gorički laburisti protiv tramvaja

25.04.2015. održana je redovna Skupština Podružnice Zagrebačke županije.

Sukladno pravilniku  o kandidacijskom postupku, skupštini je prisutvovalo 55 delagata a kandidaturu za predsjednika Podružnice istaknuo je dosadašnji predsjednik Damir Hrdas.

 

Hrvatski laburisti – Stranka rada

Podružnica Zagrebačke županije

Ilica 35, Zagreb

Zagreb, 24. ožujka 2015.

ODLUKA O SAZIVANJU REDOVNE SKUPŠTINE

PODRUŽNICE ZAGREBAČKE ŽUPANIJE

I.

Laburisti Zagrebačke županije čestitali su i darivali svoje sugrađanke i sugrađane prigodnim poklonima za blagdan Uskrs.Fotografije s akcije na :

set=a.934732793244797.1073741851.424866574231424&type=3

 

 

U ime Hrvatskih Laburista – Stranke rada Zagrebačke županije i osobno, upućujem Vam srdačne i iskrene čestitke.

Laburisti Zagrebačke županije na Cvjetnicu darivali su svoje sugrađane maslinovim grančicama.

Tradicionalno naši sugrađani znaju gdje i kada u našim općinama i gradovima Laburisti mislie na njih.

Općinski načelnik Općine Križ Marko Magdić jučer je 26.03.2015. godine potpisao ugovor o prodaji zemljišta u Poduzetničkoj zoni Križ I. s Diegom Sartorijem članom uprave trgovačkog društva Stone Gallery d.o.o. iz Rijeke radi izgradnje gospodarskih objekata. Vrijednost kupoprodajnog ugovora iznosi 532.080,00 kuna za ukupnu površinu od 13.302 m2.

Savjet mladih Općine Križ održao svoju konstituirajuću sjednicu na kojoj je za predsjednicu Savjeta izabrana Irena Džinić članica ogranka Križ i za člana Antonio Juričić koordinator Hrvatskih Laburista - Stranke rada Savjeta mladih.

Vjerujem da naši mladi velikim koracima koračaju u budućnost.

Sve najbolje u daljnjem radu želim.

Damir Hrdas

Pred petu godišnjicu postojanja koja se obilježava 27. veljače, Laburisti su u nedjelju 15. veljače na Saboru stranke izabrali novo rukovodstvo.