U izradi Strategija razvoja turizma na području Općine Križ

Općinski načelnik Općine Križ Marko Magdić, sklopio je Ugovor o izradi Strategije razvoja turizma na području Općine Križ za razdoblje 2013.-2017. godine s Udrugom Centar za razvoj poduzetništva, Širinec. Riječ je o Ugovoru kojim Općina Križ naručuje izradu spomenute Strategije razvoja turizma u roku od godine dana, a koja bi između ostalog imala za cilj dati analizu mogućnosti prijava na EU natječaje u turizmu. Strategijom se planira definirati ciljeve, potencijale, dionike, vremenski okvir i razvojna ograničenja iste te definirati turistički proizvod koji će biti dugoročno održiv i koji će donositi prihod.

U želji za izradom što kvalitetnije Strategije razvoja turizma na području Općine Križ, Udruga Centar za razvoj poduzetništva već je pokrenula aktivnosti koje imaju za cilj provesti partnerske konzultacije na način da se svi zainteresirani uključe u dijalog oko oblikovanja i promišljanja budućnosti razvoja Općine Križ, na području kontinentalnog turizma.

Proteklog tjedna održana je radionica za članove Općinskog vijeća Općine Križ na kojoj je Renata Hrastić, ispred Udruge Centar za razvoj poduzetništva, prezentirala članovima Općinskog vijeća, Strategiju razvoja turizma na području Općine Križ za razdoblje 2013.-2017. godine. Tijekom zanimljivog predavanja održane su i dvije vježbe tijekom kojih su članovi Općinskog vijeća i sami mogli izraziti svoju viziju turizma na području naše Općine te staviti naglasak na ono po čemu smo prepoznatljivi i što bi moglo biti budući turistički proizvod Općine Križ. U narednom periodu organizirati će se i javna tribina za zainteresirane građane, a sve u cilju izrade što kvalitetnije Strategije razvoja turizma na području Općine Križ za razdoblje 2013.-2017. godine.

 

Izvor: http://www.opcina-kriz.hr/kriz/u-izradi-strategija-razvoja-turizma-na-podrucju-opcine-kriz

Izvor: http://www.opcina-kriz.hr/kriz/u-izradi-strategija-razvoja-turizma-na-podrucju-opcine-kriz

Vezane vijesti

Dragi  članovi, simpatizeri,prijatelji !

Slaveći s  ponosom ovaj dan  podsjećamo se na trnovit put koji smo morali proći  tijekom duge povijesti  borbe za samostalnost Hrvatske, na branitelje koji su najzaslužniji za ostvarenje sna kojeg su  sanjale  brojne generacije naših predaka.

Gorički laburisti protiv tramvaja

25.04.2015. održana je redovna Skupština Podružnice Zagrebačke županije.

Sukladno pravilniku  o kandidacijskom postupku, skupštini je prisutvovalo 55 delagata a kandidaturu za predsjednika Podružnice istaknuo je dosadašnji predsjednik Damir Hrdas.

 

Hrvatski laburisti – Stranka rada

Podružnica Zagrebačke županije

Ilica 35, Zagreb

Zagreb, 24. ožujka 2015.

ODLUKA O SAZIVANJU REDOVNE SKUPŠTINE

PODRUŽNICE ZAGREBAČKE ŽUPANIJE

I.

Laburisti Zagrebačke županije čestitali su i darivali svoje sugrađanke i sugrađane prigodnim poklonima za blagdan Uskrs.Fotografije s akcije na :

set=a.934732793244797.1073741851.424866574231424&type=3

 

 

U ime Hrvatskih Laburista – Stranke rada Zagrebačke županije i osobno, upućujem Vam srdačne i iskrene čestitke.

Laburisti Zagrebačke županije na Cvjetnicu darivali su svoje sugrađane maslinovim grančicama.

Tradicionalno naši sugrađani znaju gdje i kada u našim općinama i gradovima Laburisti mislie na njih.

Općinski načelnik Općine Križ Marko Magdić jučer je 26.03.2015. godine potpisao ugovor o prodaji zemljišta u Poduzetničkoj zoni Križ I. s Diegom Sartorijem članom uprave trgovačkog društva Stone Gallery d.o.o. iz Rijeke radi izgradnje gospodarskih objekata. Vrijednost kupoprodajnog ugovora iznosi 532.080,00 kuna za ukupnu površinu od 13.302 m2.

Savjet mladih Općine Križ održao svoju konstituirajuću sjednicu na kojoj je za predsjednicu Savjeta izabrana Irena Džinić članica ogranka Križ i za člana Antonio Juričić koordinator Hrvatskih Laburista - Stranke rada Savjeta mladih.

Vjerujem da naši mladi velikim koracima koračaju u budućnost.

Sve najbolje u daljnjem radu želim.

Damir Hrdas

Pred petu godišnjicu postojanja koja se obilježava 27. veljače, Laburisti su u nedjelju 15. veljače na Saboru stranke izabrali novo rukovodstvo.