Redovna Skupština podružnice

 

Hrvatski laburisti – Stranka rada

Podružnica Zagrebačke županije

Ilica 35, Zagreb

Zagreb, 24. ožujka 2015.

ODLUKA O SAZIVANJU REDOVNE SKUPŠTINE

PODRUŽNICE ZAGREBAČKE ŽUPANIJE

I.

Temeljem članka 42. st. 3. Pravilnika o ustroju Stranke Izvršni odbor podružnice Zagrebačke županije na svojoj 26.sjednici koja je održana 18. ožujka 2015 godine donio je odluku da će se redovna Skupština Podružnice Zagrebačke županije održati 25.04.2015 godine u 10 sati Ilica 107, Zagreb.

 

II.

Na Skupštini Podružnice punopravno odlučuju delegati ogranaka. Delegate za Skupštinu Podružnice biraju izvršni odbori ogranaka.

Sjednice Izvršnih odbora ogranaka na kojima se biraju delegati za Skupštinu podružnice moraju biti održane do zaključno 20. travnja 2015. godine.

Izbor delegata vrši se tajnim glasanjem, a broj delegata pojedinog ogranka utvrđuje se prema ključu utvrđenom u članku 47. stavku 5. Statuta Stranke.

Broj delegata se utvrđuje sa stanjem broja članova ogranka na dan 10. travnja 2015. godine u 24:00 sata prema podacima središnjeg registra članova Stranke.

Broj članova pojedinog ogranka s popisom članova i brojem delegata bit će dostavljen predsjednicima svih ogranaka u Zagrebačkoj županiji od Središnjeg ureda.

III.

Svi izvještaji o izabranim delegatima i kandidatima za predsjednika podružnice moraju biti dostavljeni u Središnji ured na mail adresu ured@laburisti.com do 20. travnja 2015. godine u 20:00 sati.

IV.

Za pravovaljani izbor, kandidat za predsjednika Podružnice mora dobiti više od 50 % glasova delegata Skupštine.

 

V.

Kandidata Ogranka za predsjednika Podružnice predlaže Izvršni odbor Ogranka članak 15.stavak 2. Pravilnika o ustroju Stranke.

 

Ako se u prvom krugu izbora ne izabere predsjednik Podružnice, Skupština će u drugom krugu birati između dvaju kandidata s najviše osvojenih glasova u prvom krugu.

VI.

Sukladno odredbi čl. 19. Pravilnika o ustroju Stranke, Izvršni odbor Podružnice čine: predsjednik Podružnice, predsjednici Ogranaka, te predstavnici Ogranaka koji imaju više od 100 članova.

 

VII.

 

PRIJEDLOG DNEVNOG REDA REDOVNE SKUPŠTINE PODRUŽNICE ZAGREBAČKE ŽUPANIJE

 

1. Otvaranje Skupštine

2. Usvajanje poslovnika o radu Skupštine

3. Izvješće o radu Podružnice u prošlom četverogodišnjem mandatu

4. Izbor radnih tijela Skupštine: radno predsjedništvo, verifikacijska komisija, kandidacijska                 komisija, izbornu komisija, zapisničara i dva ovjerovitelja zapisnika

5. Izvješće o kandidacijskom postupku za izbor predsjednika Podružnice

6. Izvješće verifikacijske komisije

7. Utvrđivanje liste kandidata za izbor predsjednika Podružnice

8. Predstavljanje kandidata za predsjednika Podružnice

9. Izbor predsjednika Podružnice

10. Obraćanje gostiju Skupštine delegatima

11. Izvješće izborne komisije

12. Završna riječ predsjednika Podružnice

 

 

Predsjednik Podružnice

Zagrebačke županije

Damir Hrdas

Vezane vijesti

Dragi  članovi, simpatizeri,prijatelji !

Slaveći s  ponosom ovaj dan  podsjećamo se na trnovit put koji smo morali proći  tijekom duge povijesti  borbe za samostalnost Hrvatske, na branitelje koji su najzaslužniji za ostvarenje sna kojeg su  sanjale  brojne generacije naših predaka.

Gorički laburisti protiv tramvaja

25.04.2015. održana je redovna Skupština Podružnice Zagrebačke županije.

Sukladno pravilniku  o kandidacijskom postupku, skupštini je prisutvovalo 55 delagata a kandidaturu za predsjednika Podružnice istaknuo je dosadašnji predsjednik Damir Hrdas.

 

Hrvatski laburisti – Stranka rada

Podružnica Zagrebačke županije

Ilica 35, Zagreb

Zagreb, 24. ožujka 2015.

ODLUKA O SAZIVANJU REDOVNE SKUPŠTINE

PODRUŽNICE ZAGREBAČKE ŽUPANIJE

I.

Laburisti Zagrebačke županije čestitali su i darivali svoje sugrađanke i sugrađane prigodnim poklonima za blagdan Uskrs.Fotografije s akcije na :

set=a.934732793244797.1073741851.424866574231424&type=3

 

 

U ime Hrvatskih Laburista – Stranke rada Zagrebačke županije i osobno, upućujem Vam srdačne i iskrene čestitke.

Laburisti Zagrebačke županije na Cvjetnicu darivali su svoje sugrađane maslinovim grančicama.

Tradicionalno naši sugrađani znaju gdje i kada u našim općinama i gradovima Laburisti mislie na njih.

Općinski načelnik Općine Križ Marko Magdić jučer je 26.03.2015. godine potpisao ugovor o prodaji zemljišta u Poduzetničkoj zoni Križ I. s Diegom Sartorijem članom uprave trgovačkog društva Stone Gallery d.o.o. iz Rijeke radi izgradnje gospodarskih objekata. Vrijednost kupoprodajnog ugovora iznosi 532.080,00 kuna za ukupnu površinu od 13.302 m2.

Savjet mladih Općine Križ održao svoju konstituirajuću sjednicu na kojoj je za predsjednicu Savjeta izabrana Irena Džinić članica ogranka Križ i za člana Antonio Juričić koordinator Hrvatskih Laburista - Stranke rada Savjeta mladih.

Vjerujem da naši mladi velikim koracima koračaju u budućnost.

Sve najbolje u daljnjem radu želim.

Damir Hrdas

Pred petu godišnjicu postojanja koja se obilježava 27. veljače, Laburisti su u nedjelju 15. veljače na Saboru stranke izabrali novo rukovodstvo.