Osnovan ogranak u Kloštar Ivaniću! Čestitamo!

26. travnja 2014. godine osnovan je ogranak Kloštar Ivanić, deveti u podružnici Zagrebačke županije.

U relativno kratkom vremenu povjerenik Vlado Pandurić okupio je članstvo koje je odradilo dvije akcije na terenu. Cvjetnicu, koju smo obilježili kao jedina Stranka koja se sjetila građana na taj dan i akciju za Uskrs. Već neko vrijeme se u Kloštru na veliko govori o Laburistima i osnivačkoj skupštini kao prijetnji ostalim Strankama. Da je to istina znamo iz događaja od prije gotovo dvije godine kad su iz SDP-a pokušali ubaciti ''krticu'' u naše redove. Osjetili smo taj naum i iz tog razloga do danas nismo imali ogranak. Sad s razlogom svi strijepe, a ja vjerujem u jako dobar rezultat našeg ogranka u Kloštru.

Predsjedniku Vladi Panduriću, tajniku Luki Matijeviću kao i članovima izvršnog odbora Andriji Lončariću, Ani Šviglin i Željku Majdeku želim puno uspjeha u radu.

Osnivačkoj skupštini nazočili su tajnik i predsjednik podružnice Zagrebačke županije.

Damir Hrdas

Vezane vijesti

Dragi  članovi, simpatizeri,prijatelji !

Slaveći s  ponosom ovaj dan  podsjećamo se na trnovit put koji smo morali proći  tijekom duge povijesti  borbe za samostalnost Hrvatske, na branitelje koji su najzaslužniji za ostvarenje sna kojeg su  sanjale  brojne generacije naših predaka.

Gorički laburisti protiv tramvaja

25.04.2015. održana je redovna Skupština Podružnice Zagrebačke županije.

Sukladno pravilniku  o kandidacijskom postupku, skupštini je prisutvovalo 55 delagata a kandidaturu za predsjednika Podružnice istaknuo je dosadašnji predsjednik Damir Hrdas.

 

Hrvatski laburisti – Stranka rada

Podružnica Zagrebačke županije

Ilica 35, Zagreb

Zagreb, 24. ožujka 2015.

ODLUKA O SAZIVANJU REDOVNE SKUPŠTINE

PODRUŽNICE ZAGREBAČKE ŽUPANIJE

I.

Laburisti Zagrebačke županije čestitali su i darivali svoje sugrađanke i sugrađane prigodnim poklonima za blagdan Uskrs.Fotografije s akcije na :

set=a.934732793244797.1073741851.424866574231424&type=3

 

 

U ime Hrvatskih Laburista – Stranke rada Zagrebačke županije i osobno, upućujem Vam srdačne i iskrene čestitke.

Laburisti Zagrebačke županije na Cvjetnicu darivali su svoje sugrađane maslinovim grančicama.

Tradicionalno naši sugrađani znaju gdje i kada u našim općinama i gradovima Laburisti mislie na njih.

Općinski načelnik Općine Križ Marko Magdić jučer je 26.03.2015. godine potpisao ugovor o prodaji zemljišta u Poduzetničkoj zoni Križ I. s Diegom Sartorijem članom uprave trgovačkog društva Stone Gallery d.o.o. iz Rijeke radi izgradnje gospodarskih objekata. Vrijednost kupoprodajnog ugovora iznosi 532.080,00 kuna za ukupnu površinu od 13.302 m2.

Savjet mladih Općine Križ održao svoju konstituirajuću sjednicu na kojoj je za predsjednicu Savjeta izabrana Irena Džinić članica ogranka Križ i za člana Antonio Juričić koordinator Hrvatskih Laburista - Stranke rada Savjeta mladih.

Vjerujem da naši mladi velikim koracima koračaju u budućnost.

Sve najbolje u daljnjem radu želim.

Damir Hrdas

Pred petu godišnjicu postojanja koja se obilježava 27. veljače, Laburisti su u nedjelju 15. veljače na Saboru stranke izabrali novo rukovodstvo.