Održana Izvanredna skupština u Vrbovcu

Odlukom Nacionalnog vijeća predsjednik ogranka Vrbovec Stjepan Fotović sazvao je za 13.07.2013. Izvanrednu izbornu skupštinu. Zbog novih okolnosti u ogranku uvrštene su i dodatne točke u standardan dnevni red.

Dosadašnji tajnik ogranka Tibor Dinjar podnio je ostavku na mjesto tajnika i člana izvršnog odbora te je uvrštena točka za izbor novog tajnika ogranka.

Obzirom da se članstvo ogranka povećalo i sada imamo preko 50 članova uvrstili smo i točku za izbor novih članova izvršnog odbora.

Skupština je protekla u dobrom raspoloženju te je pored jednoglasnog povjerenja dosadašnjem rukovodstvu, izabrana nova tajnica ogranka i dva člana izvršnog odbora. Skupština je raspravljala i o lošem rezultatu na lokalnim izborima te prihvatila izvještaj koji je poslan u podružnicu.

Nekoliko članova skupštine raspravljalo je o lokalnim izborima i naglasilo da je rezultat ostvaren u Vrbovcu loš i da su očekivanja bila veća ,no za prvi izlazak na izbore nakon konstituiranja u periodu od 6 mjeseci možemo biti zadovoljni i samo izvući pouku za sljedeće izbore .

Novo vodstvo ogranka Vrbovec:

Predsjednik: Stjepan Fotović

Tajnik:          Mirjana Kunder

Članovi Izvršnog odbora:  Zlatko Aleksić, Mladen Filipović, Mladen  Kos, Žarko Marunić, Ivana Vincetić

 

               

Predsjednik ogranka Vrbovec

Stjepan Fotović

 

Oznake:

Vezane vijesti

Dragi  članovi, simpatizeri,prijatelji !

Slaveći s  ponosom ovaj dan  podsjećamo se na trnovit put koji smo morali proći  tijekom duge povijesti  borbe za samostalnost Hrvatske, na branitelje koji su najzaslužniji za ostvarenje sna kojeg su  sanjale  brojne generacije naših predaka.

Laburisti Zagrebačke županije čestitali su i darivali svoje sugrađanke i sugrađane prigodnim poklonima za blagdan Uskrs.Fotografije s akcije na :

set=a.934732793244797.1073741851.424866574231424&type=3

 

 

Laburisti Zagrebačke županije na Cvjetnicu darivali su svoje sugrađane maslinovim grančicama.

Tradicionalno naši sugrađani znaju gdje i kada u našim općinama i gradovima Laburisti mislie na njih.

13. prosinac dan je Svete Lucije. Blagdan Sv. Lucije duboko je ukorijenjen u hrvatskim narodnim običajima – na taj dan sije se pšenica u pjate ili zdjelice kao simbol obnove života i plodnosti.

Predsjednik ogranka Vrbovec Stjepan Fotović uputio je propćenje za medije u svezi poskupljenja odvoza smeća za od čak 50%.

Priopćenje prenosimo u cijelosti.

 

Objavu je prenio na svom portalu radio Vrbovec.

http://www.radiovrbovec.hr/?p=4129

13. prosinac dan je Svete Lucije. Blagdan Sv. Lucije duboko je ukorijenjen u hrvatskim narodnim običajima – na taj dan sije se pšenica u pjate ili zdjelice kao simbol obnove života i plodnosti.

Dana 16.08.2014 god održana je izvanredna skupština Hrvatskih Laburista - Stranke rada ogranak Vrbovec.
Na dnevnom redu bio je izbor delegata za izvanredni Sabor stranke, te izbor novih članova izvršnog odbora ogranka Vrbovec.

Vrbovčanima smo danas prezentirali na gradskoj tržnici naše kandidate za EU Parlament. Naši sugrađani jako su motivirani za izlazak na nedjeljnje izbore i večina sa kojima smo razgovarali obečali su dati glas za Laburiste i isključivo za našu kandidatkinju Moniku Bogeljeć.Sugrađane smo počastili simboličnim poklonom, čašom jagoda sa zastavicama zemalja članica EU.

U obilasku Zagebačke županije na red je došao i grad Vrbovec. Srdačan razgovor za građanim uz mali jestivi poklon svakom prisutnom odrađena je akcija upoznavanja građana sa programom naše kandidatkinje za EU parlamentarku i zašto je baš ona ta za koju bi građani trebali dati svoj glas.Naravno upoznala je i lokalne medije sa svojim programom. 

 

Uskrs je najveći blagdan kršćanstva, to je dan Uskrsnuća Isusa Krista. U Hrvatskoj je uskrsnoj tradiciji bojanje jaja, takozvanih pisanica. Pisanice su osim simbola života bile i tradicionalan dar, a često su si ih međusobno darivali zaljubljeni s ljubavnim motivima (srca, dva goluba) ili porukama (ovo se jaje za poljubac daje - Međimurje), kako ljubavnim, tako religioznim i čestitkama.

U cijeloj Zagrebačkoj županiji vrijedni članovi ogranaka danas i jučer su pripremali pisanice za svoje sugrađanke i sugrađane.