EU izbori 2014. : Mobilni tim stigao na teren - spremni smo!

Mobilni tim Laburista stigao je na teren. Iako je pred nama duga i iscrpljujuća kampanja, nećemo pokleknuti! Ideju laburizma prenosit ćemo iz ruke u ruku, od usta do usta. Zato jer vjerujemo, zato jer znamo da može i mora biti bolje. Mi smo spremni preuzeti odgovornost i želimo da to čujete i vidite.

S vama će ovih tridesetak dana biti Martina, Mato i Dina koji će vas informirati o svemu što se na terenu događa, a uz njih je naša jedanaestorka: Nikola, Monika, Sergej, Davorka, Damir, Sanda, Vedran, Nansi, Marita, Matija i Antun. Uz sve njih je i pozadinska ekipa u Zagrebu, jer s nama nema šale!

Od utorka 22. travnja (simbolično, na Dan planete Zemlje) pa sve do 23. svibnja proći ćemo Hrvatsku uzduž i poprijeko, biti s vama na ulicama i trgovima (da, da, i na fejsu), slušati vas i govoriti vam. Uostalom, kao i do sada - biti ćemo u vašoj službi.

Turneju započinjemo u Dubrovniku, gdje su i nastale ove fotografije našeg malog tima. Tijekom ovih mjesec dana s vama će se družiti sve naše kandidatkinje i svi naši kandidati za EU parlament, a u nekim mjestima spremamo i goste iznenađenja (imate pravo jednom pogađat o kome se radi). Pridružite nam se, vjerujemo kako ste već naučili da su Laburisti uvijek ugodno društvo!

Iz Dubrovnika putujemo u Trogir i Split (23. travnja), dan poslije (24. travnja) smo u Šibeniku a nakon toga (25. travnja) u Zadru. Još istog tjedna selimo u sjeverozapadne krajeve gdje ćemo vjerujemo sobom donijeti i lijepo vrijeme, pa smo tako u subotu (26. travnja) u Varaždinu. Nakon toga slijede Sisak (28. travnja), Rijeka (29. travnja), Pula (30. travnja), a na praznik rada svi zajedno se družimo na proslavi u toplicama Sveti Martin u Međimurju gdje vas sve od srcapozivamo (kliknite na link za pozivnicu).

Nakon prvomajskog druženja slijede Karlovac (2. svibnja) i Čakovec (3. svibnja). U Veliku Goricu stižemo 5. svibnja, a dan poslije smo u Slavonskom Brodu (6. svibnja), nakon kojeg putujemo u Slatinu (7. svibnja), Požegu (8. svibnja), Županju (9. svibnja) i Osijek (10. svibnja) gdje i završavamo slavonsku turneju.

Druženje nastavljamo u Koprivnici (12. svibnja), Bjelovaru (13. svibnja), Krapini (14. svibnja) nakon čega smo ponovo u metropoli (15. svibnja). Iz Zagreba idemo put Pule (16. svibnja) iRijeke (17. svibnja).

I onda finale, posljednjeg smo tjedna ponovo u Velikog Gorici (19. svibnja), Varaždinu (20. svibnja), Čakovcu (21. svibnja), Karlovcu (22. svibnja) i završno u Zagrebu (23. svibnja).

A nakon toga je - svjetsko nogometno prvenstvo! ;)

Drage građanke i građani, tu smo za vas, pridružite nam se i ne zaboravite - 25. svibnja savjesti čiste birajte laburiste!

 

Vezane vijesti

Dragi  članovi, simpatizeri,prijatelji !

Slaveći s  ponosom ovaj dan  podsjećamo se na trnovit put koji smo morali proći  tijekom duge povijesti  borbe za samostalnost Hrvatske, na branitelje koji su najzaslužniji za ostvarenje sna kojeg su  sanjale  brojne generacije naših predaka.

Gorički laburisti protiv tramvaja

25.04.2015. održana je redovna Skupština Podružnice Zagrebačke županije.

Sukladno pravilniku  o kandidacijskom postupku, skupštini je prisutvovalo 55 delagata a kandidaturu za predsjednika Podružnice istaknuo je dosadašnji predsjednik Damir Hrdas.

 

Hrvatski laburisti – Stranka rada

Podružnica Zagrebačke županije

Ilica 35, Zagreb

Zagreb, 24. ožujka 2015.

ODLUKA O SAZIVANJU REDOVNE SKUPŠTINE

PODRUŽNICE ZAGREBAČKE ŽUPANIJE

I.

Laburisti Zagrebačke županije čestitali su i darivali svoje sugrađanke i sugrađane prigodnim poklonima za blagdan Uskrs.Fotografije s akcije na :

set=a.934732793244797.1073741851.424866574231424&type=3

 

 

U ime Hrvatskih Laburista – Stranke rada Zagrebačke županije i osobno, upućujem Vam srdačne i iskrene čestitke.

Laburisti Zagrebačke županije na Cvjetnicu darivali su svoje sugrađane maslinovim grančicama.

Tradicionalno naši sugrađani znaju gdje i kada u našim općinama i gradovima Laburisti mislie na njih.

Općinski načelnik Općine Križ Marko Magdić jučer je 26.03.2015. godine potpisao ugovor o prodaji zemljišta u Poduzetničkoj zoni Križ I. s Diegom Sartorijem članom uprave trgovačkog društva Stone Gallery d.o.o. iz Rijeke radi izgradnje gospodarskih objekata. Vrijednost kupoprodajnog ugovora iznosi 532.080,00 kuna za ukupnu površinu od 13.302 m2.

Savjet mladih Općine Križ održao svoju konstituirajuću sjednicu na kojoj je za predsjednicu Savjeta izabrana Irena Džinić članica ogranka Križ i za člana Antonio Juričić koordinator Hrvatskih Laburista - Stranke rada Savjeta mladih.

Vjerujem da naši mladi velikim koracima koračaju u budućnost.

Sve najbolje u daljnjem radu želim.

Damir Hrdas

Pred petu godišnjicu postojanja koja se obilježava 27. veljače, Laburisti su u nedjelju 15. veljače na Saboru stranke izabrali novo rukovodstvo.