Velika Gorica; Grad Velika Gorica uvela investicijske pratitelje

Grad Velika Gorica uvela investicijske pratitelje koji "služe svakom investitoru ponaosob da dođe do svojeg cilja što brže i bezbolnije znači da ga gradska uprava i administracija u tome ne koči" (citat iz video priloga sa stranice gorica.hr).
Pohvalno je da se želi pomoći investitorima, ali umjesto da se reorganizira gradska uprava i administracija pa da djelatnici rade svoj posao kako treba, angažiraju se dodatne snage koje bi trebale umanjiti štetu koju čine gradska uprava i administracija. Ne znamo da li koče zbog neznanja i nestručnosti, lijenosti ili očekuju da se "stvari podmažu".
 
Investicijske pratitelje zamišljamo kao ljude s mazalicama koji će tamo gdje zaškripi podmazati da stvar krene.

Ali što je s nama ostalima koji nismo dovoljno važni da bi dobili investicijske pratitelje? Mi moramo i dalje patiti zbog neučinkovite gradske uprave i administracije, ponizno im se klanjati i zaboravljati da su oni tamo zbog nas i da bi nama trebali pomoći i služiti. 

Uvođenjem investicijskih pratitelja Grad Velika Gorica priznaje da djelatnici u gradskoj upravi ne rade svoj posao. I da treba podmazivati. I još se hvale time.

Jeste li i vi imali problema kod izdavanja građevinskih dozvola ili u drugim slučajevima kad su vam zatrebale usluge gradske uprave i administracije?

 
 
 

Vezane vijesti

Dragi  članovi, simpatizeri,prijatelji !

Slaveći s  ponosom ovaj dan  podsjećamo se na trnovit put koji smo morali proći  tijekom duge povijesti  borbe za samostalnost Hrvatske, na branitelje koji su najzaslužniji za ostvarenje sna kojeg su  sanjale  brojne generacije naših predaka.

Gorički laburisti protiv tramvaja

Laburisti Zagrebačke županije čestitali su i darivali svoje sugrađanke i sugrađane prigodnim poklonima za blagdan Uskrs.Fotografije s akcije na :

set=a.934732793244797.1073741851.424866574231424&type=3

 

 

Laburisti Zagrebačke županije na Cvjetnicu darivali su svoje sugrađane maslinovim grančicama.

Tradicionalno naši sugrađani znaju gdje i kada u našim općinama i gradovima Laburisti mislie na njih.

Blagdan je Svete Lucije, ujedno i zaštitnice Grada Velike Gorice. Velika Gorica danas slavi svoj rođendan.

 A tko je zapravo bila Sveta Lucija?

"Sveta Lucija je bila neka svetica. Bila je mučenica, rođena negdje u Italiji. Znam samo ime, slabo što je bila. Sveta Lucija je bila zaštitnica i bila je mučena. Njoj je glava odrezana jer je htjela održati vjeru", kažu Velikogoričani.

Nansi Tireli u Velikoj Gorici

Velika Gorica, 4. prosinca – Ovog je četvrtka u prostorijama Stranke u Cvjetnom naselju održan sastanak Izvršnog odbora velikogoričkih Laburista.

11.rujna 2014 god.iskoristivši obvezu sazivanja izvanredne skupštine za biranje delegata za 1.izvanredni Sabor Stranke, velikogorički Laburisti iskoristili su skupštinu te izabrali novi Izvršni odbor uključujući predsjednicu i tajnicu Ogranka.

 

Predsjednica ogranka za grad Veliku Goricu, Ljiljana Matezović, upućuje

 

POZIV

Poslovnikom o ustroju Stranke čl.13 st.5. i  ovlaštenjem Predsjedništva Stranke sazivam izvanrednu izbornu Skupštinu

ogranka Stranke za područje grada koja će se održati dana 11. rujna

 

Velikogorički ogranak od svog osnivanja temeljio je svoj rad u direktnom kontaktu s građanima.Takvim pristupom postali su Laburisti Velike Gorice prepoznatljivi u svom gradu.U ovoj kampanji za EU parlament veliki poticaj svojim prisustvom daje im kandidatkinja podružnice druga na listi Laburista Monika Bogeljić.

 

 

Monika Bogeljić, kandidatkinja za EU parlament iz naše županije danas se družila s Velikogoričanima. Po mnogočemu se izdvaja od ostalih kandidata: nije iz velikog grada, mlada je, zna i želi slušati što joj birači govore i ima 'clean start' u politici.