Predstavljanje Nikole Vuljanića u Velikoj Gorici

Vuljanić u Velikoj GoriciU ponedjeljak, 25.3.2013 u 10:00 sati ispred tržnog centra u Velikoj Gorici održano je predstavljanje kandidata za Europski parlament Nikole Vuljanića . Unatoč ovom „proljetnom“ snijegu i niskim zimskim temperaturama gospodin Vuljanić je uz podršku članova Velikogoričkih laburista sa smiješkom porazgovarao sa našim sugrađanima i podijelio letke kojima laburisti poručuju svim glasačima da će laburisti biti njihov glas u Europi te da se i dalje držimo naših vrijednosti a to su rad, poštenje, istina, znanje i socijalna pravednost.

Građani su bili vidno iznenađeni što smo unatoč lošim vremenskim uvjetima održali svoju riječ i bili za njih u dogovoreno vrijeme na dogovorenom mjestu. Iako je većina razočarana u stanje u kojem se Hrvatska nalazi poručili su nam od nas puno očekuju, kao i od naših kandidata za Europski parlament jer će nas oni izravno predstavljati u Europi.

Akciju predstavljanja popratili su i lokalni mediji City radio i RVG. Naš kandidat je sa njima kratko porazgovarao jer su ga ipak čekali građani zbog kojih je danas bio tu.

Hvala svim građanima koji su se odazvali, hvala gospodinu Vuljaniću i naravno hvala našim članovima koji su došli i pružili podršku našem kandidatu.

Ne zaboravite: Čuvajmo svoje vrijednosti! Glas za laburiste, glas je za socijalnu pravdu i održivi razvoj.

Vezane vijesti

Današnji dan, 02.06.2013., ostati će nam dugo u pamćenju. Pogotovo našim Laburistima u Križu. Marko Magdić prema objavljenim rezultatima novi je načelnik općine Križ, a Mladen Rogić zamjenik načelnika.

Izbori su iza nas. Neki su likovali i generalno prozivali Hrvatske laburiste –Stranku rada za „debakl na izborima“. Mi to ne vidimo na taj način, dapače.

Izbori su pred vratima, za kraj predstavljamo našeg Predsjednika podružnice Zagrebačke županije i njegovu listu za županijsku skupštinu. Predsjedniče, nadamo se da će Vam lista broj 7 donijeti puno sreće.

Damir Hrdas, Nositelj liste za Županijsku skupštinu Zagrebačke županije. lista broj 7 

Naš zadnji kandidat u predstavljanju nositelja lista u županiji no ne i manje važan, Velimire sretno! 

Velimir Kruškovnjak, nositelj liste za Gradsko vijeće Grada Zaprešić, lista broj 7

U nedjelju, 12. svibnja, Hrvatski laburisti Sv. Ivana Zeline organizirali su druženje građana na zelinskim bazenima kako bi ukazali na nužnost rješavanja pitanja njihove sanacije.

Hrvatski laburisti Stranka rada ogranka Vrbovec, dokazali su da silna mašinerija ostalih '' velikih '' koalicija, koje u gradove i općine dolazi autobusima, nema nikakav značaj, niti polučuje velike rezultate.

Polako se bližimo kraju predstavljanja, evo i idućeg kanidata i liste, sretno! 

Stjepan Fotović, nositelj liste za Gradsko vijeće Grada Vrbovec, lista broj 6

Deseta kandidatkinja i naša prva dama u predstavljanju kandidata i lista, Ljiljana sretno! 

 Ljiljana Matezović, nositeljica liste za Gradsko vijeće Grada Velika Gorica, lista broj 7

Laburisti ogranka Dugo Selo danas su na sajmu predstavili svoj program, nositelja liste Rolanda Peharca te kandidate za gradsko vijeće. Uz letke sa programom za grad Dugo Selo dijelili su se i letci sa programom za županiju.

Danas, 13.05.2013., Laburisti Jastrebarskog održali su druženje sa svojim sugrađankama i sugrađanima. 

Članovi na sajmu počastili su sugrađane i sugrađanke kiflicama i čokoladicama, te kroz razgovor predstavili Željka Kovača kandidata za gradonačelnika, Miru Komazec kandidatkinju za zamjenicu gradonačelnika, kandidate za gradsko vijeće te naravno program s kojim su krenuli u kampanju