Poziv na druženje s Nikolom Vuljanićem u Jastrebarsko

Saborski zastupnik Nikola Vuljanić, na prošlonedjeljnim izborima i izabrani zastupnik Hrvatskih laburista-stranke rada u EU Parlament ove subote, 20. travnja 2013. g., družit će se sa građanima Jastrebarskog.

Kod štanda na dobro poznatoj lokaciji «kod Fife» naši sugrađani će sa g. Vuljanićem moći razmijeniti mišljenje o netom provedenim izborima za EU Parlament, postojećoj političkoj, gospodarskoj i opće-društvenoj situaciji u Hrvatskoj te ukazati na svakodnevne probleme koji ih tište. 
Hrvatski laburisti-stranka rada Jastrebarsko u subotu će na štandu prikupljati i potpise za kandidaturu za mjesto gradonačelnika Jastrebarskog, g. Željka Kovača te se pozivaju svi građani Jastrebarskog i okolice da svojim potpisom podrže Nove ljude za novu Jasku. 
Susreti i druženje na štandu laburista u Jastrebarskom  trajat će od 9-13 sati. 

Prof. Nikola Vuljanić, zastupnik u EU Parlamentu

Karlovčanin Nikola Vuljanić, profesor anglistike i kroatistike rođen je 1949.g.. Jedan je od osnivača Tekstilno-tehnološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Veleučilišta u Karlovcu i Tehničkog veleučilišta u Zagrebu. Autor je više sveučilišnih udžbenika i stručnih rječnika, znanstvenih, stručnih i preglednih radova. Aktualni je saborski zastupnik i jedan od osnivača Hrvatskih laburista-stranke rada. Od travnja 2012.g. Nikola Vuljanić je hrvatski promatrač u Europskom Parlamentu. 
-    Uvjeren sam da je čovjek dužan, a ne samo slobodan, iskazati vlastite političke stavove i kad odudaraju od službenih stavova «politike», bez obzira na sve. Smatram bavljenje politikom humanim i patriotskim poslom, vidim probleme, mogu ih analizirati i artikulirati, stoga nemam pravo šutjeti-ističe Vuljanić.

Nikola Vuljanić na prošlonedjeljnim izborima voljom birača izabran je za zastupnika Hrvatske u EU Parlamentu.

Željko Kovač

Vezane vijesti

Današnji dan, 02.06.2013., ostati će nam dugo u pamćenju. Pogotovo našim Laburistima u Križu. Marko Magdić prema objavljenim rezultatima novi je načelnik općine Križ, a Mladen Rogić zamjenik načelnika.

Izbori su iza nas. Neki su likovali i generalno prozivali Hrvatske laburiste –Stranku rada za „debakl na izborima“. Mi to ne vidimo na taj način, dapače.

Izbori su pred vratima, za kraj predstavljamo našeg Predsjednika podružnice Zagrebačke županije i njegovu listu za županijsku skupštinu. Predsjedniče, nadamo se da će Vam lista broj 7 donijeti puno sreće.

Damir Hrdas, Nositelj liste za Županijsku skupštinu Zagrebačke županije. lista broj 7 

Naš zadnji kandidat u predstavljanju nositelja lista u županiji no ne i manje važan, Velimire sretno! 

Velimir Kruškovnjak, nositelj liste za Gradsko vijeće Grada Zaprešić, lista broj 7

U nedjelju, 12. svibnja, Hrvatski laburisti Sv. Ivana Zeline organizirali su druženje građana na zelinskim bazenima kako bi ukazali na nužnost rješavanja pitanja njihove sanacije.

Hrvatski laburisti Stranka rada ogranka Vrbovec, dokazali su da silna mašinerija ostalih '' velikih '' koalicija, koje u gradove i općine dolazi autobusima, nema nikakav značaj, niti polučuje velike rezultate.

Polako se bližimo kraju predstavljanja, evo i idućeg kanidata i liste, sretno! 

Stjepan Fotović, nositelj liste za Gradsko vijeće Grada Vrbovec, lista broj 6

Deseta kandidatkinja i naša prva dama u predstavljanju kandidata i lista, Ljiljana sretno! 

 Ljiljana Matezović, nositeljica liste za Gradsko vijeće Grada Velika Gorica, lista broj 7

Laburisti ogranka Dugo Selo danas su na sajmu predstavili svoj program, nositelja liste Rolanda Peharca te kandidate za gradsko vijeće. Uz letke sa programom za grad Dugo Selo dijelili su se i letci sa programom za županiju.

Danas, 13.05.2013., Laburisti Jastrebarskog održali su druženje sa svojim sugrađankama i sugrađanima. 

Članovi na sajmu počastili su sugrađane i sugrađanke kiflicama i čokoladicama, te kroz razgovor predstavili Željka Kovača kandidata za gradonačelnika, Miru Komazec kandidatkinju za zamjenicu gradonačelnika, kandidate za gradsko vijeće te naravno program s kojim su krenuli u kampanju