"Pitajte Vladu" u Velikoj Gorici

Diljem Hrvatske 28.travnja započela dosad najveća i najkoordiniranija akcija pod nazivom "Pitajte Vladu". Akcija se provodila do 12. svibnja a imala dvojaki cilj - ponuditi građanima mogućnost postavljanja pitanja članovima Vlade, kao i dati odgovore na teme lokalnog karaktera. Na taj način, mi Hrvatski laburisti, služimo kao servis građanima, kako bi imali mogućnost izraziti svoje stavove, mišljenja i postaviti pitanja na koja će dobivati pisani odgovor.

Ogranak Velika Gorica djelovao je na širem području grada i okolnih mjesta (Novo Čiče, Mala Buna, Lomnica...) te smo u ova 2 tjedna pružili priliku svim građanima da upute svoje pitanje. Odaziv je bio izvrstan, građani su postavljali različita pitanja i svatko je imao svoj razlog zašto baš to pitaju. Većina je priznala da nisu zadovoljni sadašnjim stanjem niti u gradu Velika Gorica niti u državi, te da su više očekivali od sadašnje Vlade. Veliku podršku d aju upravo Hrvatskim Laburistima te predsjedniku stranke Dragutinu Lesaru i u nama vide veliki potencijal na narednim izborima. Zahvaljujemo svim građanima koji su se odazvali i dali nam pohvale i kritike, nemojmo zaboraviti kritike su dobrodošle da bi bili još bolji. (Jelena Križan) 12.05.2012.

Vezane vijesti

Dragi  članovi, simpatizeri,prijatelji !

Slaveći s  ponosom ovaj dan  podsjećamo se na trnovit put koji smo morali proći  tijekom duge povijesti  borbe za samostalnost Hrvatske, na branitelje koji su najzaslužniji za ostvarenje sna kojeg su  sanjale  brojne generacije naših predaka.

Gorički laburisti protiv tramvaja

25.04.2015. održana je redovna Skupština Podružnice Zagrebačke županije.

Sukladno pravilniku  o kandidacijskom postupku, skupštini je prisutvovalo 55 delagata a kandidaturu za predsjednika Podružnice istaknuo je dosadašnji predsjednik Damir Hrdas.

 

Hrvatski laburisti – Stranka rada

Podružnica Zagrebačke županije

Ilica 35, Zagreb

Zagreb, 24. ožujka 2015.

ODLUKA O SAZIVANJU REDOVNE SKUPŠTINE

PODRUŽNICE ZAGREBAČKE ŽUPANIJE

I.

Laburisti Zagrebačke županije čestitali su i darivali svoje sugrađanke i sugrađane prigodnim poklonima za blagdan Uskrs.Fotografije s akcije na :

set=a.934732793244797.1073741851.424866574231424&type=3

 

 

U ime Hrvatskih Laburista – Stranke rada Zagrebačke županije i osobno, upućujem Vam srdačne i iskrene čestitke.

Laburisti Zagrebačke županije na Cvjetnicu darivali su svoje sugrađane maslinovim grančicama.

Tradicionalno naši sugrađani znaju gdje i kada u našim općinama i gradovima Laburisti mislie na njih.

Općinski načelnik Općine Križ Marko Magdić jučer je 26.03.2015. godine potpisao ugovor o prodaji zemljišta u Poduzetničkoj zoni Križ I. s Diegom Sartorijem članom uprave trgovačkog društva Stone Gallery d.o.o. iz Rijeke radi izgradnje gospodarskih objekata. Vrijednost kupoprodajnog ugovora iznosi 532.080,00 kuna za ukupnu površinu od 13.302 m2.

Savjet mladih Općine Križ održao svoju konstituirajuću sjednicu na kojoj je za predsjednicu Savjeta izabrana Irena Džinić članica ogranka Križ i za člana Antonio Juričić koordinator Hrvatskih Laburista - Stranke rada Savjeta mladih.

Vjerujem da naši mladi velikim koracima koračaju u budućnost.

Sve najbolje u daljnjem radu želim.

Damir Hrdas

Pred petu godišnjicu postojanja koja se obilježava 27. veljače, Laburisti su u nedjelju 15. veljače na Saboru stranke izabrali novo rukovodstvo.