Ogranak laburista u Velikoj Gorici obilježio Dan žena

Velikogorički ogranak Hrvatskih laburista - stranke rada je i ove godine, među prvima, obilježio Međnarodni dan žena.

Na Trgu kralja Petra Krešmira IV, s ružama i osmijesima, dočkivane su žene koje na posao idu prvim jutarnjim autobusima. Iako su žurile nastaviti svoj put, svaka od njih je uspjela usporiti korak-dva, prihvatiti ruže i vratiti osmijeh. Hvala svim tim divnim ženama.

Akcija se nastavila na prostoru tržnog centra u 10 sati. Domaću ekipu pojačo je predsjednik podružice Zagrebače županije Damir Hrdas i nastavljeno je s podjelom ruža. Svim ženama su zaželjeli sretan Dan žena s porukom da laburisti cijele godine misle na njih, a ne samo taj jedan dan.

Uz ruže se dijelio prigodni letak s pozdravnom porukom predsjednice ogranka Ljiljane Matezović i tekstovima članica, Jelene i Anje, u kojima su požljele reći zbog čega su pristupile Hrvatskim laburistima - Stranci rada te kako žele vratiti osmijeh na lice grada.

Ovom akcijom vratili su taj osmjeh na jedan tren, a nadaju se da će uskoro, zahvaljujući podršci građana, doći u poziciju da svojim radom ostvare svoje planove.

Vezane vijesti

Dragi  članovi, simpatizeri,prijatelji !

Slaveći s  ponosom ovaj dan  podsjećamo se na trnovit put koji smo morali proći  tijekom duge povijesti  borbe za samostalnost Hrvatske, na branitelje koji su najzaslužniji za ostvarenje sna kojeg su  sanjale  brojne generacije naših predaka.

Gorički laburisti protiv tramvaja

Laburisti Zagrebačke županije čestitali su i darivali svoje sugrađanke i sugrađane prigodnim poklonima za blagdan Uskrs.Fotografije s akcije na :

set=a.934732793244797.1073741851.424866574231424&type=3

 

 

Laburisti Zagrebačke županije na Cvjetnicu darivali su svoje sugrađane maslinovim grančicama.

Tradicionalno naši sugrađani znaju gdje i kada u našim općinama i gradovima Laburisti mislie na njih.

Blagdan je Svete Lucije, ujedno i zaštitnice Grada Velike Gorice. Velika Gorica danas slavi svoj rođendan.

 A tko je zapravo bila Sveta Lucija?

"Sveta Lucija je bila neka svetica. Bila je mučenica, rođena negdje u Italiji. Znam samo ime, slabo što je bila. Sveta Lucija je bila zaštitnica i bila je mučena. Njoj je glava odrezana jer je htjela održati vjeru", kažu Velikogoričani.

Nansi Tireli u Velikoj Gorici

Velika Gorica, 4. prosinca – Ovog je četvrtka u prostorijama Stranke u Cvjetnom naselju održan sastanak Izvršnog odbora velikogoričkih Laburista.

11.rujna 2014 god.iskoristivši obvezu sazivanja izvanredne skupštine za biranje delegata za 1.izvanredni Sabor Stranke, velikogorički Laburisti iskoristili su skupštinu te izabrali novi Izvršni odbor uključujući predsjednicu i tajnicu Ogranka.

 

Predsjednica ogranka za grad Veliku Goricu, Ljiljana Matezović, upućuje

 

POZIV

Poslovnikom o ustroju Stranke čl.13 st.5. i  ovlaštenjem Predsjedništva Stranke sazivam izvanrednu izbornu Skupštinu

ogranka Stranke za područje grada koja će se održati dana 11. rujna

 

Velikogorički ogranak od svog osnivanja temeljio je svoj rad u direktnom kontaktu s građanima.Takvim pristupom postali su Laburisti Velike Gorice prepoznatljivi u svom gradu.U ovoj kampanji za EU parlament veliki poticaj svojim prisustvom daje im kandidatkinja podružnice druga na listi Laburista Monika Bogeljić.

 

 

Monika Bogeljić, kandidatkinja za EU parlament iz naše županije danas se družila s Velikogoričanima. Po mnogočemu se izdvaja od ostalih kandidata: nije iz velikog grada, mlada je, zna i želi slušati što joj birači govore i ima 'clean start' u politici.