Održana Izvanredna skupština u Velikoj Gorici

Ogranak Hrvatskih laburista - Stranke rada Velika Gorica 4. srpnja 2013. održao je izvanrednu skupštinu u skladu s odlukom Nacionalnog vijeća od 15. lipnja. Lista ogranka za Gradsko vijeće Grada Velike Gorice osvojila je 4,97% glasova, nije prošla izborni prag i rukovodstvo je svoj mandat stavilo na raspolaganje. 

Rasprava o lošem rezultatu na počela je detaljnom analizom koju je nakon izbora napravio Izvršni odbor. Osvrnuli su se na dosadašnji rad, izneseni su ključni propusti u dosadašnjem radu i tijekom izborne kampanje te je iznesen prijedlog za reorganizaciju rada u sljedeće četiri godine. Nakon izvješća uslijedila je rasprava u analizi i predloženom planu.

Tajnim glasovanjem odlučivalo se o povjerenju predsjednici, tajniku i pojedinom svakom članu izvršnog odbora. Članovi ogranka su iskazali povjerenje predsjednici Ljiljani Matezović, tajniku Ivici Hrženjaku i svim članovima Izvršnog odbora.

U završnoj riječi predsjednica se zahvalila na povjerenju i najavila nastavak reorganizacije s kojom se krenulo odmah nakon analize lošeg izbornog rezultata.

Vezane vijesti

Dragi  članovi, simpatizeri,prijatelji !

Slaveći s  ponosom ovaj dan  podsjećamo se na trnovit put koji smo morali proći  tijekom duge povijesti  borbe za samostalnost Hrvatske, na branitelje koji su najzaslužniji za ostvarenje sna kojeg su  sanjale  brojne generacije naših predaka.

Gorički laburisti protiv tramvaja

25.04.2015. održana je redovna Skupština Podružnice Zagrebačke županije.

Sukladno pravilniku  o kandidacijskom postupku, skupštini je prisutvovalo 55 delagata a kandidaturu za predsjednika Podružnice istaknuo je dosadašnji predsjednik Damir Hrdas.

 

Hrvatski laburisti – Stranka rada

Podružnica Zagrebačke županije

Ilica 35, Zagreb

Zagreb, 24. ožujka 2015.

ODLUKA O SAZIVANJU REDOVNE SKUPŠTINE

PODRUŽNICE ZAGREBAČKE ŽUPANIJE

I.

Laburisti Zagrebačke županije čestitali su i darivali svoje sugrađanke i sugrađane prigodnim poklonima za blagdan Uskrs.Fotografije s akcije na :

set=a.934732793244797.1073741851.424866574231424&type=3

 

 

U ime Hrvatskih Laburista – Stranke rada Zagrebačke županije i osobno, upućujem Vam srdačne i iskrene čestitke.

Laburisti Zagrebačke županije na Cvjetnicu darivali su svoje sugrađane maslinovim grančicama.

Tradicionalno naši sugrađani znaju gdje i kada u našim općinama i gradovima Laburisti mislie na njih.

Općinski načelnik Općine Križ Marko Magdić jučer je 26.03.2015. godine potpisao ugovor o prodaji zemljišta u Poduzetničkoj zoni Križ I. s Diegom Sartorijem članom uprave trgovačkog društva Stone Gallery d.o.o. iz Rijeke radi izgradnje gospodarskih objekata. Vrijednost kupoprodajnog ugovora iznosi 532.080,00 kuna za ukupnu površinu od 13.302 m2.

Savjet mladih Općine Križ održao svoju konstituirajuću sjednicu na kojoj je za predsjednicu Savjeta izabrana Irena Džinić članica ogranka Križ i za člana Antonio Juričić koordinator Hrvatskih Laburista - Stranke rada Savjeta mladih.

Vjerujem da naši mladi velikim koracima koračaju u budućnost.

Sve najbolje u daljnjem radu želim.

Damir Hrdas

Pred petu godišnjicu postojanja koja se obilježava 27. veljače, Laburisti su u nedjelju 15. veljače na Saboru stranke izabrali novo rukovodstvo.