Kampanja Velikogoričkih Laburista u Maloj Buni

Ovih dana jako puno pričamo s građanima. Najviše pričamo s onima koji su protiv nečega. Obično i  protiv nas jer 'svi ste vi isti'. Jako često nas najviše zadrže oni koji su za neku drugu političku opciju i onda nam pokušavaju dokazati kako su oni u pravu. Oni koji su protiv svih su puni ogorčenja i uvjereni su da se ništa, nikada neće promijeniti. Po njima i neće.

Danas smo u Maloj Buni imali još jedan od takvih razgovora. I kad je počela "pljuvačina" po svim političarima pokazali smo na nas koji smo dijelili letke i pričali s njim. 

- Da li smo i mi takvi? 

- Vi niste, odgovorio je čovjek. 

- Pa onda, ovo su lokalni izbori, ovdje imate priliku dati glas za nas...

I tako se okrenula priča da bi dobili obećanje da ćemo od njega dobiti glas. I da će i drugima reći da biraju nas.
 

U Maloj Buni, na izborima za članove EU parlamenta, Laburisti nisu dobili nijedan glas. U našoj rubrici je bila nula. Ovaj put neće biti tako. Ali to ne bi promijenili plakati i silni spotovi. To mogu promijeniti samo ljudi, samo razgovor, samo osobni kontakt. Zato smo tu s vama na ulicama.

To se neće promijeniti ni nakon izbora. Mi nećemo zaboraviti na građane, naši gradski vijećnici će onda imati još više razloga da budu s vama. Jer onda ćemo biti u prilici da vam pomognemo i da pokažemo kakva je to nova politika s našim novim ljudima.

Novi ljudi za novu politiku i novu Veliku Goricu.

Vezane vijesti

Današnji dan, 02.06.2013., ostati će nam dugo u pamćenju. Pogotovo našim Laburistima u Križu. Marko Magdić prema objavljenim rezultatima novi je načelnik općine Križ, a Mladen Rogić zamjenik načelnika.

Izbori su iza nas. Neki su likovali i generalno prozivali Hrvatske laburiste –Stranku rada za „debakl na izborima“. Mi to ne vidimo na taj način, dapače.

Izbori su pred vratima, za kraj predstavljamo našeg Predsjednika podružnice Zagrebačke županije i njegovu listu za županijsku skupštinu. Predsjedniče, nadamo se da će Vam lista broj 7 donijeti puno sreće.

Damir Hrdas, Nositelj liste za Županijsku skupštinu Zagrebačke županije. lista broj 7 

Naš zadnji kandidat u predstavljanju nositelja lista u županiji no ne i manje važan, Velimire sretno! 

Velimir Kruškovnjak, nositelj liste za Gradsko vijeće Grada Zaprešić, lista broj 7

U nedjelju, 12. svibnja, Hrvatski laburisti Sv. Ivana Zeline organizirali su druženje građana na zelinskim bazenima kako bi ukazali na nužnost rješavanja pitanja njihove sanacije.

Hrvatski laburisti Stranka rada ogranka Vrbovec, dokazali su da silna mašinerija ostalih '' velikih '' koalicija, koje u gradove i općine dolazi autobusima, nema nikakav značaj, niti polučuje velike rezultate.

Polako se bližimo kraju predstavljanja, evo i idućeg kanidata i liste, sretno! 

Stjepan Fotović, nositelj liste za Gradsko vijeće Grada Vrbovec, lista broj 6

Deseta kandidatkinja i naša prva dama u predstavljanju kandidata i lista, Ljiljana sretno! 

 Ljiljana Matezović, nositeljica liste za Gradsko vijeće Grada Velika Gorica, lista broj 7

Laburisti ogranka Dugo Selo danas su na sajmu predstavili svoj program, nositelja liste Rolanda Peharca te kandidate za gradsko vijeće. Uz letke sa programom za grad Dugo Selo dijelili su se i letci sa programom za županiju.

Danas, 13.05.2013., Laburisti Jastrebarskog održali su druženje sa svojim sugrađankama i sugrađanima. 

Članovi na sajmu počastili su sugrađane i sugrađanke kiflicama i čokoladicama, te kroz razgovor predstavili Željka Kovača kandidata za gradonačelnika, Miru Komazec kandidatkinju za zamjenicu gradonačelnika, kandidate za gradsko vijeće te naravno program s kojim su krenuli u kampanju