Imamo se čime pohvaliti!

Općina Križ dobitnica Zlatne Plakete „Lokalna Hrvatska“

 

 Općina Križ dobitnica je Zlatne Plakete „Lokalna Hrvatska“ u kategoriji Općine, koju je „Lokalna Hrvatska“, nacionalni servis vijesti lokalne samouprave, dodijelila povodom jubilarnog izdanja istoimenog dnevnog e-medija. Plaketa je zaslužena konstantnom aktivnošću na našim web stranicama, čije su vijesti među najprenošenijima u ovom projektu od samog početka do 500-tog izdanja, 01. veljače 2013. godine. Zlatnu Plaketu u kategoriji gradova dobio je Grad Vukovar, a u kategoriji županija, Varaždinska županija.

Zabilježen broj prenesenih vijesti u „Lokalnoj Hrvatskoj“, ističe u Dopisu predsjednica Udruge Lokalna Hrvatska Meri Kraljević, odražava stalne konkretne aktivnosti JLS ka informiranju svojih žitelja, a pokazatelj su transparentnosti rada i upotrebe novih tehnologija, e-medija, u promociji kulturnih, turističkih, gospodarskih i komunalnih aktivnosti JLS.

Ovo priznanje poticaj je svima u Općini Križ za daljnja unapređenje informiranosti i informativnog korištenja ovakvih e-medija.

 

Načelniku Marku Magdiću najiskrenije čestitke i da uspije u daljnjem radu za koji su mu stanovnici općine Križ dali povjerenje.

Vezane vijesti

Dragi  članovi, simpatizeri,prijatelji !

Slaveći s  ponosom ovaj dan  podsjećamo se na trnovit put koji smo morali proći  tijekom duge povijesti  borbe za samostalnost Hrvatske, na branitelje koji su najzaslužniji za ostvarenje sna kojeg su  sanjale  brojne generacije naših predaka.

Gorički laburisti protiv tramvaja

25.04.2015. održana je redovna Skupština Podružnice Zagrebačke županije.

Sukladno pravilniku  o kandidacijskom postupku, skupštini je prisutvovalo 55 delagata a kandidaturu za predsjednika Podružnice istaknuo je dosadašnji predsjednik Damir Hrdas.

 

Hrvatski laburisti – Stranka rada

Podružnica Zagrebačke županije

Ilica 35, Zagreb

Zagreb, 24. ožujka 2015.

ODLUKA O SAZIVANJU REDOVNE SKUPŠTINE

PODRUŽNICE ZAGREBAČKE ŽUPANIJE

I.

Laburisti Zagrebačke županije čestitali su i darivali svoje sugrađanke i sugrađane prigodnim poklonima za blagdan Uskrs.Fotografije s akcije na :

set=a.934732793244797.1073741851.424866574231424&type=3

 

 

U ime Hrvatskih Laburista – Stranke rada Zagrebačke županije i osobno, upućujem Vam srdačne i iskrene čestitke.

Laburisti Zagrebačke županije na Cvjetnicu darivali su svoje sugrađane maslinovim grančicama.

Tradicionalno naši sugrađani znaju gdje i kada u našim općinama i gradovima Laburisti mislie na njih.

Općinski načelnik Općine Križ Marko Magdić jučer je 26.03.2015. godine potpisao ugovor o prodaji zemljišta u Poduzetničkoj zoni Križ I. s Diegom Sartorijem članom uprave trgovačkog društva Stone Gallery d.o.o. iz Rijeke radi izgradnje gospodarskih objekata. Vrijednost kupoprodajnog ugovora iznosi 532.080,00 kuna za ukupnu površinu od 13.302 m2.

Savjet mladih Općine Križ održao svoju konstituirajuću sjednicu na kojoj je za predsjednicu Savjeta izabrana Irena Džinić članica ogranka Križ i za člana Antonio Juričić koordinator Hrvatskih Laburista - Stranke rada Savjeta mladih.

Vjerujem da naši mladi velikim koracima koračaju u budućnost.

Sve najbolje u daljnjem radu želim.

Damir Hrdas

Pred petu godišnjicu postojanja koja se obilježava 27. veljače, Laburisti su u nedjelju 15. veljače na Saboru stranke izabrali novo rukovodstvo.