Čestitka povodom prve godišnjice ogranka Križ

Poštovane članice, članovi,simpatizerke i simpatizeri

Prošle godine na današnji dan osnovan je ogranak Hrvatskih laburista – Stranke rada općine Križ. Godina je proletjela u trenu i kada pogledam u natrag i kada se sjetim samih početaka ispuni me osjećaj ponosa i sreće što sam okružen tako divnim i vrijednim ljudima.

Danas imamo stabilan i najveći ogranak u Zagrebačkoj Županiji sa malo manje od 200 članica i članova. Na ovim izborima dobili smo najveći broj mandata u općinskom vijeću i kandidata za načelnika u drugom krugu.

Ciljevi koje smo si na početku zadali bili su; stvoriti stabilan ogranak i pobijediti na lokalnim izborima. Prvi cilj smo ostvarili, a drugi nam je na pomolu da ga ostvarimo, u što ne sumnjam. Ono što smo postigli, postigli smo zajedno no sada nas čekaju novi ciljevi i još veći i odgovorniji posao tako da ne smijemo stati već uložiti još više energije i pokazati našim biračima da nisu pogriješili te da nećemo iznevjeriti njihovo povjerenje. Znam da imamo snage, znam da imamo hrabrosti i znanja i znam da našu općinu čeka bolja budućnost jer poštenim radom se može više, a mi smo upravo ti koji to mogu, možemo više i bolje.

Zahvaljujem se podružnici Zagrebačke Županije i predsjedniku Damiru Hrdasu na podršci u ovoj protekloj godini, bez te podrške bilo bi mnogo teže ostvariti sve ovo što smo ostvarili. Stoga se nadam da će ta podrška u narednoj godini biti ista ako ne i veća.

Dragi moji prijatelji u ime kompletnog izvršnog odbora Hrvatskih laburista – Stranke rada ogranka općine Križ i moje malenkosti, čestitam vam prvu godišnjicu ogranka i zahvaljujem Vam se na vašem trudu i radu koji ste uložili u protekloj godini te vas pozivam da i dalje nastavimo tim putem.

 Stevo Turčinović

Predsjednik ogranka općine Križ

Vezane vijesti

Dragi  članovi, simpatizeri,prijatelji !

Slaveći s  ponosom ovaj dan  podsjećamo se na trnovit put koji smo morali proći  tijekom duge povijesti  borbe za samostalnost Hrvatske, na branitelje koji su najzaslužniji za ostvarenje sna kojeg su  sanjale  brojne generacije naših predaka.

Gorički laburisti protiv tramvaja

25.04.2015. održana je redovna Skupština Podružnice Zagrebačke županije.

Sukladno pravilniku  o kandidacijskom postupku, skupštini je prisutvovalo 55 delagata a kandidaturu za predsjednika Podružnice istaknuo je dosadašnji predsjednik Damir Hrdas.

 

Hrvatski laburisti – Stranka rada

Podružnica Zagrebačke županije

Ilica 35, Zagreb

Zagreb, 24. ožujka 2015.

ODLUKA O SAZIVANJU REDOVNE SKUPŠTINE

PODRUŽNICE ZAGREBAČKE ŽUPANIJE

I.

Laburisti Zagrebačke županije čestitali su i darivali svoje sugrađanke i sugrađane prigodnim poklonima za blagdan Uskrs.Fotografije s akcije na :

set=a.934732793244797.1073741851.424866574231424&type=3

 

 

U ime Hrvatskih Laburista – Stranke rada Zagrebačke županije i osobno, upućujem Vam srdačne i iskrene čestitke.

Laburisti Zagrebačke županije na Cvjetnicu darivali su svoje sugrađane maslinovim grančicama.

Tradicionalno naši sugrađani znaju gdje i kada u našim općinama i gradovima Laburisti mislie na njih.

Općinski načelnik Općine Križ Marko Magdić jučer je 26.03.2015. godine potpisao ugovor o prodaji zemljišta u Poduzetničkoj zoni Križ I. s Diegom Sartorijem članom uprave trgovačkog društva Stone Gallery d.o.o. iz Rijeke radi izgradnje gospodarskih objekata. Vrijednost kupoprodajnog ugovora iznosi 532.080,00 kuna za ukupnu površinu od 13.302 m2.

Savjet mladih Općine Križ održao svoju konstituirajuću sjednicu na kojoj je za predsjednicu Savjeta izabrana Irena Džinić članica ogranka Križ i za člana Antonio Juričić koordinator Hrvatskih Laburista - Stranke rada Savjeta mladih.

Vjerujem da naši mladi velikim koracima koračaju u budućnost.

Sve najbolje u daljnjem radu želim.

Damir Hrdas

Pred petu godišnjicu postojanja koja se obilježava 27. veljače, Laburisti su u nedjelju 15. veljače na Saboru stranke izabrali novo rukovodstvo.