AFERA ŠMIDHEN pokazuje koliko su Laburisti ispred svog vremena

Kada smo u rujnu prošle godine  upozoravali kakvi su projekti pokrenuti u Hrvatskoj, konkretno projekt kupališta Šmidhen u Samoboru, nismo bili shvaćeni, jer se radilo o projektu vrijednom ''pišljivih'' 200 milijuna eura.

Gotovo nitko nije bio zainteresiran za upozorenje Laburista o malverzacijama i mutnim poslovima u svezi ovog projekta. Na ondašnju konferenciju za medije došla je jedna (1) novinarka.

Danas novinar Večernjeg lista >>upozorava na isti problem koji je jedan od mnogih visoko budžetnih projekata, a koji je već u startu rezultirao nulom (http://www.vecernji.hr/zagreb/i-turis ... ka-smidhenu-clanak-559981).

Mutni projekti, mutnih vlasnika, mutnih invensticija, na lokalnom i državnom nivou.

Laburisti su u svezi ovog podnijeli i prijavu Uskoku.

I...?

Ništa!

Sve je ostalo na vapaju i prozivanju institucija koje ne rade svoj posao.

Do kada?

Sva sreća da nam je u državi dobro, da broj nezaposlenih raste, da je BDP u porastu, da nam svima ide na bolje, da je tmurne oblake nad lijepom našom rastjeralo sunce, da ulazimo u EU.

Ništa se nije promijenilo i dalje vapimo za suncem, nadamo se lijepom vremenu koje obećava dobru turističku sezonu i nedovoljno krpanje financijkog minusa u kojemu smo svi zajedno.

Zašto nas nitko ne sluša, ne čuje naš glas? Nije nam stalo da nam svima bude bolje i da krenemo putem društvene pravednosi i poštenja?

Jesmo li zato mi Laburisti ''populisti'' kojima je stalo da napokon pošteno, ma kako god to teško bilo sprovesti, krenemo putem boljitka!?

Damir Hrdas

Vezane vijesti

Dragi  članovi, simpatizeri,prijatelji !

Slaveći s  ponosom ovaj dan  podsjećamo se na trnovit put koji smo morali proći  tijekom duge povijesti  borbe za samostalnost Hrvatske, na branitelje koji su najzaslužniji za ostvarenje sna kojeg su  sanjale  brojne generacije naših predaka.

Gorički laburisti protiv tramvaja

25.04.2015. održana je redovna Skupština Podružnice Zagrebačke županije.

Sukladno pravilniku  o kandidacijskom postupku, skupštini je prisutvovalo 55 delagata a kandidaturu za predsjednika Podružnice istaknuo je dosadašnji predsjednik Damir Hrdas.

 

Hrvatski laburisti – Stranka rada

Podružnica Zagrebačke županije

Ilica 35, Zagreb

Zagreb, 24. ožujka 2015.

ODLUKA O SAZIVANJU REDOVNE SKUPŠTINE

PODRUŽNICE ZAGREBAČKE ŽUPANIJE

I.

Laburisti Zagrebačke županije čestitali su i darivali svoje sugrađanke i sugrađane prigodnim poklonima za blagdan Uskrs.Fotografije s akcije na :

set=a.934732793244797.1073741851.424866574231424&type=3

 

 

U ime Hrvatskih Laburista – Stranke rada Zagrebačke županije i osobno, upućujem Vam srdačne i iskrene čestitke.

Laburisti Zagrebačke županije na Cvjetnicu darivali su svoje sugrađane maslinovim grančicama.

Tradicionalno naši sugrađani znaju gdje i kada u našim općinama i gradovima Laburisti mislie na njih.

Općinski načelnik Općine Križ Marko Magdić jučer je 26.03.2015. godine potpisao ugovor o prodaji zemljišta u Poduzetničkoj zoni Križ I. s Diegom Sartorijem članom uprave trgovačkog društva Stone Gallery d.o.o. iz Rijeke radi izgradnje gospodarskih objekata. Vrijednost kupoprodajnog ugovora iznosi 532.080,00 kuna za ukupnu površinu od 13.302 m2.

Savjet mladih Općine Križ održao svoju konstituirajuću sjednicu na kojoj je za predsjednicu Savjeta izabrana Irena Džinić članica ogranka Križ i za člana Antonio Juričić koordinator Hrvatskih Laburista - Stranke rada Savjeta mladih.

Vjerujem da naši mladi velikim koracima koračaju u budućnost.

Sve najbolje u daljnjem radu želim.

Damir Hrdas

Pred petu godišnjicu postojanja koja se obilježava 27. veljače, Laburisti su u nedjelju 15. veljače na Saboru stranke izabrali novo rukovodstvo.