Ogranak Križ

Marko Magdić,  načelnik Općine Križ

 Marko Magdić, kandidat za načelnika Općine Križ

Rođen 1980. godine u Zagrebu. Nakon prve godine rođenja s roditeljima selim u Križ u kojem živim i danas. Nakon završene Opće gimnazije 1999.godine, upisujem trogodišnji stručni studij poslovne ekonomije na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu na kojem sam diplomirao 2005. godine. Sljedeće godine zaposlio sam se u Zagrebačkoj banci d.d. u kojoj radim i danas na radnom mjestu bankara za male poduzetnike i obrtnike u segmentu poduzetničkog bankarstva. Tijekom rada u banci, želja za stjecanjem novog obrazovanja i ulaganja u znanje rezultiralo je upisom na Visoku školu za poslovanje i upravljanje „Baltazar Adam Krčelić" u Zaprešiću, na kojem upisujem specijalistički studij projektnog menadžmenta kojeg sam i apsolvirao 2012. godine. Kroz period studiranja, a posebno kroz godine radnog staža, usvojio sam različita znanja, vještine i kompetencija. Od stranih jezika aktivno govorim engleski jezik, pasivno talijanski. Osim navedenog, aktivan sam u segmentima civilnog društva na području općine Križ, prvenstveno u sportu, odnosno nogometu kao član izvršnog odbora NK SLOGA Križ, ali i u Školi nogometa NK SLOGA te Nogometnom središtu Križ. Također, sudjelovao sam i u radu volonterske udruge pod nazivom Poduzetnički centar Križ kao voditelj i koordinator u svrhu pomoći i savjetodavne uloge u pripremi i realizaciji projekata pretpristupnih fondova EU ali i ostalih izvora financiranja.

 

Vezane vijesti

Dragi  članovi, simpatizeri,prijatelji !

Slaveći s  ponosom ovaj dan  podsjećamo se na trnovit put koji smo morali proći  tijekom duge povijesti  borbe za samostalnost Hrvatske, na branitelje koji su najzaslužniji za ostvarenje sna kojeg su  sanjale  brojne generacije naših predaka.

Laburisti Zagrebačke županije čestitali su i darivali svoje sugrađanke i sugrađane prigodnim poklonima za blagdan Uskrs.Fotografije s akcije na :

set=a.934732793244797.1073741851.424866574231424&type=3

 

 

Laburisti Zagrebačke županije na Cvjetnicu darivali su svoje sugrađane maslinovim grančicama.

Tradicionalno naši sugrađani znaju gdje i kada u našim općinama i gradovima Laburisti mislie na njih.

Općinski načelnik Općine Križ Marko Magdić jučer je 26.03.2015. godine potpisao ugovor o prodaji zemljišta u Poduzetničkoj zoni Križ I. s Diegom Sartorijem članom uprave trgovačkog društva Stone Gallery d.o.o. iz Rijeke radi izgradnje gospodarskih objekata. Vrijednost kupoprodajnog ugovora iznosi 532.080,00 kuna za ukupnu površinu od 13.302 m2.

Savjet mladih Općine Križ održao svoju konstituirajuću sjednicu na kojoj je za predsjednicu Savjeta izabrana Irena Džinić članica ogranka Križ i za člana Antonio Juričić koordinator Hrvatskih Laburista - Stranke rada Savjeta mladih.

Vjerujem da naši mladi velikim koracima koračaju u budućnost.

Sve najbolje u daljnjem radu želim.

Damir Hrdas

Općina Križ dobitnica Zlatne Plakete „Lokalna Hrvatska“

 

Nakon provedenih izbora za članove vijeća mjesnih odbora, kojih je ukupno 16 na području općine Križ te konstituiranja istih, Hrvatski laburisti potvrđuju da su vodeća stranka u općini Križ. Od ukupno 66 mogućih, Hrvatski laburisti osvojili su 30 mandata te imju 8 predsjednika vijeća mjesnih odbora.

Danas su u nedjelju 18 svibnja 2014 godine bili smo na raspolaganju stanovnicima Križa  za sva pitanja političke naravi kako one s najvišeg nivoa iz Sabora RH, tako i sa lokalnog.

Sastav političkih aktera Hrvatskih laburista u Križu danas je svojom prisutnošću bio u najjačem sastavu.

Predsjednik Stranke Dragutin Lesar, načelnik općine Marko Magdić, zamjenik načelnika Mladen Rogić

predsjednik podružnice Damir Hrdas, tajnik podružnice Željko Tijeglić i predsjednik ogranka Križ

Stef Turčinović.

Stanovnici Križa susretljivo su pružali ruku Predsjedniku Stranke uz sve pohvale na zalaganju i radu u Saboru.

Naravno nisu izostale pohvale vlasti u općini koju obnašaju Laburisti.

Medijski su akciju popratile Mreža i Jabuka TV. U intervjuu saznali su odgovore o radu Laburista, planovima daljnjeg djelovanja, dnevno političko stanje u državi i odgovore u svezi rezultata izbora za EU parlament te planovima djelovanja u istom.

Monika Bogeljić dala je opsežan intervju za novine Otok Ivanić,dvotjednik moslavačko-posavsko-zagrebačkog područja.

Pitanja koja su zanimala novinare objavljujemo u cijelosti.

Politički angažman u institucijama EU nikada nije bio važniji no ovih dana kada se više od polovice zakona i propisa u Hrvatskoj samo usklađuju sa onim europskim! Naročito je važno dati prostora i priliku mladim ljudima da se angažiraju i izbore za sebe!